Pagini

duminică, 26 august 2012

A-urile

Peste cateva zile, Petru face 14 luni si A-urile , inca sunt printre foarte putinele "cuvinte" pe care le zice :)

Pentru fiecare cerinta , are un alt fel de A :  un A pentru apa, un  A pentru orice altceva in afara de apa :) , cu un alt fel de A ii striga pe copii si cu un alt fel de A isi manifesta bucuria cand ii vede , un A pentru cand vrea in brate, altul pentru cand vrea jos..... Ideea este ca ne intelegem destul de bine prin A-urile astea.

Le-am invatat rapid semnificatia si acum, nu este nevoie sa-mi repete de prea multe ori ce vrea .Recunosc, uneori le mai incurc, dar Petru este intelegator si insista pana reusesc sa ma prind despre ce este vorba.

In afara de multitudinea de A-uri, mai spune tata (parca ar sta cu ta-su toata ziua...na , ca sunt geloasa ! :) ) , un nana (care nu m-am prins inca ce inseamna, dar imi place sa cred ca incearca un "mama" :) ) si un nainai (cand canta) . In rest...mai nimic !

Inca nu merge singurel, dar nu pentru ca nu ar putea, ci pentru ca ii este frica ! Nu stiu de ce, dar este clar vizibila frica .

Stiu ca o sa mearga si singurel cum stiu si ca la un moment dat o sa vorbeasca de o sa-mi doresc sa mai taca, de asta nici nu ma stresez. El este inca un bebelus, un mic tzatzaitor  !



Printre altele, azi am aflat ,  in sfarsit, ce inseamna barbatia :) Filip, a reusit sa desfaca singur capacul sigilat al unei sticle de apa minerala , ceea ce mie nu-mi reuseste intotdeauna :)
A venit mandru la mine sa-mi spuna:

Eu : Super ! Bravo !
F : Pai da, sunt barbat de acum ! Vezi , asta inseamna barbatia !!! 




 




Un comentariu:

  1. ce frumos :) Si despre Petru si despre Filip. Sa stii ca si noi tot la A suntem, mama si tata. Atat, nimic mai mult. Ah, si nici mie nu-mi iese intotdeauna faza cu desfacutul sticlelor.
    Florina

    RăspundețiȘtergere