Pagini

miercuri, 23 ianuarie 2013

Prietenie

Timpul trece rapid, fara mila, fara sa se mai uite inapoi. Copiii cresc si incet ,incet nu o sa ne mai doreasca in preajma lor.
Asa ca, profitam acum cat putem de lipiciul lor, chiar daca sunt momente cand vrem liniste. Fara n'spe mii de treziri pe noapte, fara alergaturi prin casa, fara tipete.

Cand simt ca nu mai pot, incerc sa ma detasez psihic pentru cateva momente de ei . Si ascult linistea dintre micile  pauze de zgomot. Cuvintele se lovesc de un zid, undeva departe. Si este liniste in galagie !

Apoi, cand simt ca mi-am odihnit mintea suficient ridic zidul si las veselia sa vina la mine; pentru ca deja nu mai este galagie, ci veselie  . Ma uit la ei si imi dau seama cat sunt de mici si de inocenti; copii dragi ! Si nu suntem numai parinti si copii, ci suntem prieteni !

prajiturelele prieteniei :)


A: Noi suntem prietene, mami ! Imi place timpul nostru special  si este important ! 

F : Mami, cand o sa fii batrana si nu o sa mai poti o sa te ajut sa speli vasele !
      Cand o sa ma fac mare, o sa am un castel si o sa te iau la mine in castel ! Sotia mea o sa faca mancare, curatenie, iar tu nu o sa faci nimic ! :)

Si ei sunt prieteni, cand nu se cearta si se inteleg toti trei de minune. Astazi, de exemplu,au facut patura saniuta si s-au tras  prin casa, pe parchet :)  Filip sef de trib, evident ! :)





2 comentarii:

  1. Frumos. Frumoasa prietenie!!! Tine-o tot asa....ca ..timpul trece si vine vremea cand prietenii p[leaca si ramai singur..ducandu-lr uneori sau de cele mai multe ori dorul..

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-i nimic mai drăguț decât să-i vezi pe copii cum pot să depășească momentele grele și cum luptă pentru tot ce li se pare că ar merita. ieri am postat și eu ceva despre fiul meu, despre naivitatea lui, deși e mare de-acum, dar sincer îmi place să observ în toți copiii fărâma de puritate pe care din nefericire la noi, cei maturi, n-o mai regăsim.

    RăspundețiȘtergere