Pagini

sâmbătă, 16 februarie 2013

Vintage...my new love !

Am avut niste zile destul de incarcate emotional. Inca sunt in proces de limpezire a gandurilor si inca ma gandesc daca sau cum sa scriu despre...

Insa,pana imi linistesc un pic mintea, va arat colectia "Vintage" a prajiturelelor. Mie mi-au placut tare mult...ma duc cu gandul la vremuri vechi si linistite :)









4 comentarii:

  1. Am tot cotrobait pe siteul tau. Ti-am cunoscut familia, pentru care te felicit, m-am uitat printre prajiturele. Habar n-am avut ca mai este cineva indragostit de biscuiti decorati in Romania. Se vede ca suntem chiar mai multe. Pe Lenuta, cea cu comentariul de mai sus o cunosc de vreo doua saptamani. Iata ca m-ai descoperit si asa am avut ocazia sa te cunosc putin. Marturiile astea arata minunat! Dar, sincer, nu pot sa-mi inchipui cum iti gasesti timp pentru asa ceva. Stim amandoua cat de mult timp iti ia sa decorezi cativa biscuitei. Eu am baiat mare si tot stau noptile la decorat. Apai tu, fata draga, imi imaginez ca nici nu mai existi printre atatea probleme. Oricum ar fi, felicitari! Poate ne vom cunoaste mai bine cu timpul. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rita, iti multmesc frumos !
      Intr-adevar ma solicita destul de mult decoratul biscuitilor, mai ales ca lucrez numai noaptea. Ziua nu am nici o sansa :)
      Dar imi place foarte tare si ma relaxeaza! Si asa cred ca imi cultiv si rabdarea :))

      Si eu sper sa ne cunoastem mai bine, in timp! :)

      Ștergere