Pagini

marți, 12 martie 2013

Filip, la 6 ani

Pe 6 martie, Filip a implinit 6 ani ! Pfff...ca repede a mai trecut timpul !



Parca ieri, eu studenta , la sfarsitul anului II (sotul student in anul IV...da,da, ne-am casatorit de taaare tineri), stateam cu testul pozitiv in palme , cuprinsa de un milion de temeri si emotii.

Dar toate s-au asezat incet, incet ! In anul III de facultate am fost rasfatata grupei :) Fenomen, ce sa mai ! :)
Profesorul de MAB (Metode analitice in biochimie), chiar era foarte glumet si incantat ca o sa am baiat, de parca ar fi fost bunica-su . Ma menaja si din cele 10 ore de laborator, ma lasa sa stau doar 9 :))

Perioada sarcinii, superba ! 4 luni pline de greturi si intolernta la majoritatea mirosurilor. Mersul in autobuz/metrou/tramvai era o adevarata "placere", pentru ca la fiecare 1-2 statii trebuia sa cobor sa dau la rate.

Kile in plus, au fost vreo 18 .

Nasterea, mi s-a parut minunata iar momentul cand l-am vazut prima data pe Filip cu siguranta o sa-mi ramana intiparit in memorie toata viata : mic urlator, zbarcit, movuliu, cu unghii luuungi si cordon ombilical grooos , cel mai frumos copil....prima minune a lumii formata din noi doi ; minunea noastra minunata!

Noi, doi nestiutori... si acum ma bufneste rasul cand ma gandesc ca o saptamana nu l-am scos din dormitor, de teama sa nu raceasca, iar cand intr-un final ne-am hotarat sa-l scoatem in sufragerie i-am dat doua caciulite, doua costumase , plus paturica groasa . (Doamne, Doamne...iar rad ca zuza!!! :)) ) 
 
El, copil frumos si bun !

Parca toate, s-au intamplat ieri ! Iar astazi, este baiat mare, supererou puternic, care de pregateste de scoala....minunea noastra minunata!!!
















2 comentarii: