Pagini

duminică, 14 iulie 2013

5 ore fara clan

Dupa 1548 :)) de ani in care nu am mai iesit singuri...doar noi doi, fara tot clanul pe urmele noastre, sambata asta am comis-o :)

Am lasat copiii cu soacra din dotare iar noi "ne-am petrecut" la o zi de nastere. Chiar daca atmosfera a fost cam "afumata" , iar muzica ...hmmm... sa zic ca a lasat cam mult de dorit, m-am simtit SUPER MEGA BINEEE !!!
Cred ca tot timpul am avut pe fata un zambet tamp ... :))

Pffuuiii...oare am fost egoista? Imi place sa cred ca nu !

M-am dotat cu sandale cu tooooc si , eu care dau si cu aspiratorul prin casa incaltata pe "toace" , am mers cu matura inghitita. Plus ca ,sandalele au venit la pachet cu febra musculara . Asa ca pentru incepatori! :))

 "Rodajul" le-a fost facut de Anastasia, care, o saptamana intreaga a ţocanit toata casa si , daca ar fi fost dupa ea , m-ar fi incaltat si m-ar fi pus sa merg cu ele si pe munte.


Petru insa, a fost cam jumi-juma . Totul bine pana la somn. Cum el nu stie sa adoarma in alt fel decat mufat la ma-sa (sau ,cine stie cum, in masina in scaunelul lui)  ,procesul de intrare in lumea viselor, a fost unul destul de anevoios.
Si nu ii trebuiau decat "pasapoartele" (cele doua :D...alea cu lapte....stiti voi ! :)) ), care erau la mine (evident), care eram plecata (la fel de evident :) )
Totusi,  a reusit performanata de a adormi fara... Uff ! :)

V-am spus ca m-am simtit bine? :D

P.S
 Stiati ca laptele de mama are un miros foarte puternic si este simtit numai de copiii care il papa ?
Cand ne-am intors de la petrecere, Petru m-a simtit de cum am coborat din masina (si laptele pe el :))) ) , caci fix cum am intrat in casa, s-a trezit si si-a cerut portia.
Va dati seama, daca  mirosul de lapte a intrat pe geam  (caci geamul era deschis) pana la el, inseamna ca asa este, nu ?

P.P.S 

Imi imaginez ceva de genul "Jerry si bucata de cascaval" :))

P.P.S
Cred ca v-ati prins ca sunt mai glumeata :))

Un comentariu: