Pagini

luni, 2 iulie 2012

Un an ...

... de Petru !
Vineri , Petru "a patit" un anisor !
Am un amalgam de sentimente contradictorii: in acelasi timp am impresia ca a zburat timpul pe langa noi, dar parca totusi a trecut atat de greu...

Nopti intregi nedormite sau dormite (vorba vine) pe fotoliu , zile pline de zambete si bucurii, 99% din timp lipit de mine sau la san.
In sling, in wrap, in manduca...oriunde si oricand nedespartiti !

Un an ...pare mult, dar el este inca un bebelus. Un bebe mic si pufos care miroase a lapte . Si nu stiu de ce, dar cateodata parca ar mirosi a inghetata de vanilie :)

Imi vine sa-l mananc din varful nasului pana in varful degetelului mic de la picior; sa-l crontan si el sa rada cu rasul lui de bebe si sa ma stranga cu degetelele lui grasane, sa ma priveasca  ...sa ma iubeasca bebelusesc , asa cum numai el stie sa o faca.

  Un an fericit de Petru ! Un an de Petru fericit ! Anul din care dragostea noastra se inmulteste cu trei !




Un comentariu:

  1. Un an deeee...Petru. Frumos....spus.Foarte frumos! Sigur a fost un an lung ....cat o vesnicie...siiii...scurt ca o iluzie. un an in care oricat de mari au fost eforturile , cu siguranta au meritat. Si uite asa trec anii peste voi, si voi treceti peste ei fara sa va dati seama....ca timpul curge ireversibil.....intr-un singur sens. A trecut un an...si asa se vor scurge multi de acum inainte...lafel de greu si lafel de iute. copii se vbor face mairi, voi va va-ti face si mai "mari" si ve-ti ajunge sa duce-ti dorul copiilor vostri..asa cum noi......unii.....ducem dorul copiilor nostri. Este inevitabil, dureros de inevitabil.....si lafel de frumos.Va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti cu totii si sa nu stiti niciodata ce este dorul si singuratatea. Va iubesc pe toti in egala masura! Sa fiti sanatosi , iubiti si fericiti!

    RăspundețiȘtergere