Pagini

vineri, 3 august 2012

4 ani de Anastasia

Azi, Anastasia implineste patru ani ! Patru ani dulci, patru ani zapaciti, patru ani in care bombonica noastra de menta fructe de padure (cum se autoproclama :) ) ne-a inseninat zilele (bineinteles , alaturi de Filip si de Petru).



De sarbatorit am facut-o la inceputul saptamanii (ca asa se cuvine,ca  sa incepem cu petrecere saptamana) . Inainte de petrecere , ne-am dotat cu chestii de printese : pahare, farfurioare, servetele, toate in tonuri de roz si mov cum ii sade bine unei mici printese (totusi nu pot sa nu ma intreb, cand s-o termina perioada asta de roooz si mooov ?)



Am avut cupcakes cu lemon curd si frosting evident moooov.


Iar tortul , avut-o ca protagonista pe nimeni alta decat Hello Kitty. Modelul tortului, rezervat de Anastasia cu cateva luni bune in urma :) Neaparat cu fantana si pasarele :)


Nu am putut sa nu-i fac si cativa biscuitei si,  trebuie sa recunosc ca tot timpul am fost tentata sa fac cifra 3 in loc de cifra 4 . Inca am ramas fixata pe 3 (cum am ramas la mine pe 25 :)) ) .


Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul ! Parca ieri era o mogaldeata atarnata toata ziua de mine, iar azi... Au trecut 4 ani !

Patru ani roooz ! La multi ani iubita mea gargarita !


Un comentariu: